SZC logo

Berettyóújfalui Szakképzési Centrum

OM kód: 203030/014 | 4080 Hajdúnánás, Baross utca 11.

Intézmény logo

Csiha Győző Technikum és Szakképző Iskola

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA
Széchenyi 2020

Hírek

2023. nov. 9.


admin

  Szalagtűző 2023

  2023. október 27.-én került megrendezésre iskolánk szalagtűzője. Mivel idén 35 végzős szalagtűzőzött, ezért az ünnepség iskolánk feldíszített tornatermében volt. Az itt lévő diákok már nagyon várták ezt a napot. A megelőző hetekben sokat készültek erre az ünnepélyre.

  Szalagtűző 2023

  2023. október 27.-én került megrendezésre iskolánk szalagtűzője. Mivel idén 35 végzős szalagtűzőzött, ezért az ünnepség iskolánk feldíszített tornatermében volt. Az itt lévő diákok már nagyon várták ezt a napot. A megelőző hetekben sokat készültek erre az ünnepélyre. Eleinte nehezen ment, mivel későn eszméltünk fel, hogy a nyakunkon a szalagtűző. De amilyen vészesen közeledett, úgy próbáltunk mi is minél többet kihozni magunkból.

  Elsőként Pappné Fülöp Ildikó igazgatónő ünnepi beszéde hangzott el, melyet egy vers követett Varga Dénes tolmácsolásában. A végzősök nevében én mondhattam el köszönetemet az itt töltött évekről. Ezt követően a végzős osztályfőnökök feltűzték a maturandus szalagot diákjaiknak. Elsőként a 11. E osztálynak Pók Szilvia tanárnő, majd a 11.G osztálynak Darnai István tanár úr. Az ezt követő szünetben a végzősökről készült fotókból összeállított videó került lejátszásra.

  Az ének mellett úgy gondoltuk, hogy jó lenne táncolni is. Bár a táncoló párok száma csak 5 volt, ennek ellenére se adtuk fel a reményt, hogy sikerülni fog keringőzni. Ebben segített nekünk Puskás Flávia tánctanár. A tánc megtanulása nem volt könnyű sétagalopp, sok munkát kellett belefektetni az elmúlt egy hónap alatt. Végül a sok táncpróbának meg lett az eredménye. Egy jól sikerült produkciót adtunk elő, melyet nagyon élveztünk.

  A két osztály egy közös ének mellett döntött, ami a Hooliganstől a Küzdj az álmodért című szám volt. Miután az ének utolsó sorai elhangoztak a meghívott családtagok, barátok, vendégek felálltak és mindenki odament ölelkezni és gratulálni a végzősöknek.

  Dudás Mercédesz 11. E

  GALÉRIA

  Galéria

  8 (Copy).jpg
  6 (Copy).jpg
  7 (Copy).jpg

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  Fogyasztóvédelmi témahét kvíz

  Fogyasztóvédelmi témahét kvíz

  Kattints a lenti linkre a kitöltéshez!

  2024. febr. 18.


  Admin

  Zöld Követ Program Különdíj

  Zöld Követ Program Különdíj

  Iskolánk a tanév elején csatlakozott a Zöld Követ Programhoz.

  2024. febr. 16.


  Karácsonyi emlékek

  Karácsonyi emlékek

  Mint minden évben idén novemberben is kezdetét vette a karácsonyi készülődés iskolánkban. Ez nemcsak a dekorációkon mutatkozott meg, hanem az események sokszínűségén is. Megépítésre került a környezetbarát „fenyőfánk” az iskola első emeleti folyosóján.

  2024. jan. 29.


  admin


  Partnereink

  SZC logo

  Berettyóújfalui Szakképzési Centrum


  Csiha Győző Technikum és Szakképző Iskola

  4080 Hajdúnánás, Baross utca 11.

  Telefon: +3652570532

  E-mail: titkarsag@csiha.berettyoujfaluiszc.hu

  OM azonosító: 203030/014


  2024Csiha Győző Technikum és Szakképző Iskola