SZC logo

Berettyóújfalui Szakképzési Centrum

OM kód: 203030/014 | 4080 Hajdúnánás, Baross utca 11.

Intézmény logo

Csiha Győző Technikum és Szakképző Iskola

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA
Széchenyi 2020

Hírek

2024. jan. 29.


admin

    Karácsonyi emlékek

    Mint minden évben idén novemberben is kezdetét vette a karácsonyi készülődés iskolánkban. Ez nemcsak a dekorációkon mutatkozott meg, hanem az események sokszínűségén is. Megépítésre került a környezetbarát „fenyőfánk” az iskola első emeleti folyosóján.

    Karácsonyi emlékek

    Az adventi időszak több karitatív tevékenységet is magába ölelt idén. 10. A osztály lelkes diákjai a Városi Adventen tették tiszteletüket, ahol jókívánság kártyákat osztottak. Mikulásunk a Református Idősek Otthonában lepte meg az időseket, és nem utolsó sorban saját készítésű süteményeket ajándékoztuk a kollégiumunk lakói számára. 

    Nem maradhatott el a már jól megszokott Mikulás járás is a diákok örömére.  Szünet előtti utolsó nap került megrendezésre a Karácsonyi vásár, melyet a 12.A osztály szervezett. A feldíszített alulában idén is sok sós és édes sütemény várta új gazdáját, no meg a helyben készített kakaós, nutellás és lekváros ízesítésű gofrik.

    Több osztály is ellátogatott a Debreceni Adventi Vásárba, ahol a karácsonyi portékák megtekintését követően a korcsolyázást is többen kipróbálták.

    Évek óta gyűjtést szervezünk a HÁLA alapítványnak. Idén rizst és száraztésztát gyűjtöttünk. Sikerült túlszárnyalnunk a tavalyi gyűjtött mennyiséget, ebben az időszakban közel 250 kg adományt sikerült összegyűjtenünk. A Családsegítő számára is szerveztünk gyűjtést: tartós élelmiszerek és ruhaneműk érkeztek nagy mennyiségben.

    Bízunk benne, hogy jövőre is ilyen színes élményekkel zárhatjuk majd az évet.

    GALÉRIA

    Képekben

    2.jpg
    15.jpg
    14.jpg

    KAPCSOLÓDÓ HÍREK


    Görögországban 2024 tavasz

    Görögországban 2024 tavasz

    Iskolánk 18 tanulóval és 2 kísérő tanárral vett részt a 2024. május 06. - május 19. között lebonyolított Erasmus+ programban, immár harmadik alkalommal. Helyszíne a Hotel Olympion Melathron volt, Görögországban. A hotel Platamonas és Nei Pori városok között félúton helyezkedik el, pár perc sétára a tengerparttól.

    2024. jún. 13.


    Bőröndmúzeumi órák

    Bőröndmúzeumi órák

    2024. június 3.-án a Pénzmúzeum egy új múzeumpedagógiai foglalkozása, a Bőröndmúzeum- Utazás a pénz körül pénzügyi ismeretterjesztő kezdeményezése látogatott el hozzánk.

    2024. jún. 3.


    Történelmi konferencia

    Történelmi konferencia

    Tizenhat 10/A-s és 11/B-s tanulóval vettünk részt május 23-án a Városházán megtartott Az 1944-es év című, szakmailag elismert történészek által megtartott konferencián.

    2024. máj. 31.



    Partnereink

    SZC logo

    Berettyóújfalui Szakképzési Centrum


    Csiha Győző Technikum és Szakképző Iskola

    4080 Hajdúnánás, Baross utca 11.

    Telefon: +3652570532

    E-mail: titkarsag@csiha.berettyoujfaluiszc.hu

    OM azonosító: 203030/014


    2024Csiha Győző Technikum és Szakképző Iskola