SZC logo

Berettyóújfalui Szakképzési Centrum

OM kód: 203030/014 | 4080 Hajdúnánás, Baross utca 11.

Intézmény logo

Csiha Győző Technikum és Szakképző Iskola

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA
Széchenyi 2020

Hírek

2024. jan. 29.


admin

  Karácsonyi emlékek

  Mint minden évben idén novemberben is kezdetét vette a karácsonyi készülődés iskolánkban. Ez nemcsak a dekorációkon mutatkozott meg, hanem az események sokszínűségén is. Megépítésre került a környezetbarát „fenyőfánk” az iskola első emeleti folyosóján.

  Karácsonyi emlékek

  Az adventi időszak több karitatív tevékenységet is magába ölelt idén. 10. A osztály lelkes diákjai a Városi Adventen tették tiszteletüket, ahol jókívánság kártyákat osztottak. Mikulásunk a Református Idősek Otthonában lepte meg az időseket, és nem utolsó sorban saját készítésű süteményeket ajándékoztuk a kollégiumunk lakói számára. 

  Nem maradhatott el a már jól megszokott Mikulás járás is a diákok örömére.  Szünet előtti utolsó nap került megrendezésre a Karácsonyi vásár, melyet a 12.A osztály szervezett. A feldíszített alulában idén is sok sós és édes sütemény várta új gazdáját, no meg a helyben készített kakaós, nutellás és lekváros ízesítésű gofrik.

  Több osztály is ellátogatott a Debreceni Adventi Vásárba, ahol a karácsonyi portékák megtekintését követően a korcsolyázást is többen kipróbálták.

  Évek óta gyűjtést szervezünk a HÁLA alapítványnak. Idén rizst és száraztésztát gyűjtöttünk. Sikerült túlszárnyalnunk a tavalyi gyűjtött mennyiséget, ebben az időszakban közel 250 kg adományt sikerült összegyűjtenünk. A Családsegítő számára is szerveztünk gyűjtést: tartós élelmiszerek és ruhaneműk érkeztek nagy mennyiségben.

  Bízunk benne, hogy jövőre is ilyen színes élményekkel zárhatjuk majd az évet.

  GALÉRIA

  Képekben

  2.jpg
  15.jpg
  14.jpg

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedő

  K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedő

  Iskolánk egy csapata is részt vett a K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügy versenyén a 9-11. osztályosok kategóriában.

  2024. ápr. 2.


  Csapó Dániel Emlékverseny

  Csapó Dániel Emlékverseny

  2024.március 22.-én került megrendezésre Szekszárdon a Csapó Dániel Emlékverseny, a Déli ASZC Csapó Dániel Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium által A verseny helyszínére előző nap délutánján érkeztünk meg.

  2024. ápr. 1.


  Csiha Győző Tehetséggondozó Alapítvány Ösztöndíjpályázata 2024

  Csiha Győző Tehetséggondozó Alapítvány Ösztöndíjpályázata 2024

  Csiha Győző Tehetséggondozó Alapítvány pályázatot hirdet hajdúnánási kötődésű, elsősorban a Berettyóújfalui Szakképzési Centrum Csiha Győző Technikum és Szakképző Iskolában (4080 Hajdúnánás, Baross utca 11. szám) végzett, műszaki (elsősorban mérnöki szakirányú oktatásban résztvevő) felsőoktatási tanulmányait Magyarországon folytató, nappali tagozatos, tehetséges tanulók számára.

  2024. márc. 26.  Partnereink

  SZC logo

  Berettyóújfalui Szakképzési Centrum


  Csiha Győző Technikum és Szakképző Iskola

  4080 Hajdúnánás, Baross utca 11.

  Telefon: +3652570532

  E-mail: titkarsag@csiha.berettyoujfaluiszc.hu

  OM azonosító: 203030/014


  2024Csiha Győző Technikum és Szakképző Iskola