Home » Uncategorized » Hajdú és Bihar vidéki fürdői vetélkedő

Hajdú és Bihar vidéki fürdői vetélkedő

Tavasszal iskolánk ezzel a címmel hirdetett meg egy háromfordulós vetélkedősorozatot, melyre 7 – 11. évfolyamos diákok jelentkezését várta. A rendezvény elsődleges célja az volt, hogy megismertessük a fiatalokkal a fürdőkultúra szabályait, valamint népszerűsítsük a vidéki gyógy- és termálfürdőket.

Az első két forduló online formában történt. Első feladatként a regisztrált csapatoknak egy prezentációt kellett készíteniük a városuknak vagy annak környékéről egy kis fürdőről, majd pedig a korábban kiválasztott fürdő szolgáltatásait kellett egy plakát segítségével ismertetni, hirdetni.

A döntő május 27-én az iskolában került megrendezésre, ahol további nyolc feladat várt a csapatokra. A helyszíni vetélkedő során a versenyzők játékos feladatokban mutathatták meg, hogy mennyire ismerik a fürdőzés múltját és jelenét, a hazai gyógyturizmus helyszíneit, szolgáltatásait, illetve hogy mennyire jártasak a szaunakultúrában, a vizes könnyűzenében vagy éppen az elmúlt évek fürdőruhadivatjában. A verseny feladatinak összeállítása során nem titkolt szándékunk volt, hogy az átadott ismeretek birtokában a 21. század tudatos fürdőhasználójává váljanak a fiatalok.

Az online és a helyszíni feladatokat egyaránt szakmai zsűri értékelte, mely alapján a döntőben legtöbb pontszámot gyűjtő első három csapat tagjaira és felkészítő tanáraira értékes tárgynyeremények vártak.

 1. helyezett csapat: 1-1 db tablet: Tricolor (Balmazújváros)
 2. helyezett csapat: 1-1 db bluetooth fülhallgató: Bocskai Hableánya (Hajdúnánás)
 3. helyezett csapat: 1–1 db fitnesz óra: Csobbant Mechwart (Debrecen)
Iskolabemutató könyv
Beiskolázási tájékoztató
A szakképzés fut tovább! Tájékozódj a lehetőségekről!
Szerezz több információt képzéseinkről, iskolánkról az alábbi közösségi oldalakon!
 • BSZC Csiha facebook
 • Berettyóújfalui SzC facebook

 • Szakmaismertető videók
  palyaorientacio.munka.hu/szulok/film

  Nyílt nap

  Tanévnyitó ünnepség a Csihában

  Új szakképzési formák

  Ezek is mi vagyunk

  Pénz7