Home » Uncategorized » Ökoiskola lettünk

Ökoiskola lettünk

Iskolánk fontosnak tartja, hogy a tanulóinkban egy olyan értékrendszer alakuljon ki, amely a környezettel összefüggő életviteli és magatartási mintákon alapul. Mindezeket úgy, hogy figyelembe vesszük a diákok életkorát és egyéni sajátosságaikat is. Mint Fogyasztói Tudatosságra Nevelő Iskola eddig is szem előtt tartottuk, hogy olyan gazdasági, pénzügyi ismeretekkel ismertessük meg diákjainkat, melyek elengedhetetlenek a mai világban.

 A fenntarthatóságra nevelésnek nemcsak a témaheteken kell előtérbe kerülnie, hanem a tanulók mindennapjaikban is. Ezen szemlélet kialakítása nemcsak a szakmai órákon jelenik meg, hanem a többi tantárgyak óráin is. Az iskolai és iskolán kívüli programok szervezésénél is előtérbe helyezzük a fent említett tényezőket.

2022. februárjában nyújtottuk be az Emberi Erőforrások Minisztériuma által meghirdetett Ökoiskola pályázati felhívásra pályázati anyagunkat. Márciusban kaptuk az értesítést, hogy nyertünk. Szeptembertől így mi is csatlakozhatunk azon 1300 alapfokú és középfokú nevelési- oktatási intézmény táborához, akik viselik az Ökoiskola vagy az Örökös Ökoiskola címet.

Iskolabemutató könyv
Beiskolázási tájékoztató
A szakképzés fut tovább! Tájékozódj a lehetőségekről!
Szerezz több információt képzéseinkről, iskolánkról az alábbi közösségi oldalakon!
 • BSZC Csiha facebook
 • Berettyóújfalui SzC facebook

 • Szakmaismertető videók
  palyaorientacio.munka.hu/szulok/film

  Nyílt nap

  Tanévnyitó ünnepség a Csihában

  Új szakképzési formák

  Ezek is mi vagyunk

  Pénz7