Home » Uncategorized » Fenntarthatósági Témahét eseményei

Fenntarthatósági Témahét eseményei

Iskolánk immáron harmadik alkalommal vett részt a Fenntarthatósági Témahét (április 25-30) programjain. A 2021/2022- es tanév kiemelt témái a víz, az egészségvédelem, a felelős fogyasztás és a hulladékkezelés volt.

A témahét során osztályfőnöki és szakmai órákon egy a mobiltelefonok történetéről, jelenéről és az újrahasznosításukról szóló ppt-t, az OTP Fáy András Alapítvány Digitális Oktatóprogramjában található ’Környezetgazdálkodás’ című kisfilmjét nézhették meg a diákok. Az így megszerzett tudásukat a honlapon található Fenntarthatósági kvíz kitöltésével tehették próbára. Három helyes megfejtő ajándékcsomagban részesült.

Mint minden évben most is csatlakoztunk a tavaszi városi szemétszedési akcióhoz. Az iskola körüli utcáktól egészen a Balmazújvárosi út Strucc Tanya Fogadóig beleptük a teret és szedtük a  szemetet.

A Föld napjára készített munkák bemutatják, hogy a diákok hogyan is látják az emberek környezethez való hozzáállását.

Április 22-én került sor a Kaktuszok és pozsgás növények kiállítására és vásárára a Kéky Lajos Városi Művelődési Központban, melyre a 9. F osztály kereskedelmi értékesítő szakos tanulói látogattak el. A kiállításon többek között iskolánk oktatója – Kola Sándor- és iskolánk diákjának – Gupcsó Tamás- virágai is megcsodálhatóak voltak.

Iskolabemutató könyv
Beiskolázási tájékoztató
A szakképzés fut tovább! Tájékozódj a lehetőségekről!
Szerezz több információt képzéseinkről, iskolánkról az alábbi közösségi oldalakon!
 • BSZC Csiha facebook
 • Berettyóújfalui SzC facebook

 • Szakmaismertető videók
  palyaorientacio.munka.hu/szulok/film

  Nyílt nap

  Tanévnyitó ünnepség a Csihában

  Új szakképzési formák

  Ezek is mi vagyunk

  Pénz7