Home » Uncategorized » PÉNZ7- Pénzügyi és Vállalkozói Témahét

PÉNZ7- Pénzügyi és Vállalkozói Témahét

2021. március 1-5 között kerül megrendezésre az országos PÉNZ7 program, melyre intézményünk is regisztrált. A témahét célja, hogy felhívja a figyelmet a diákok pénzügyi tudatosságára, a pénzügyi ismereteik fejlesztésére és a vállalkozói lét megismertetésére.

 Ebben az évben a PÉNZ7 rendhagyó tanóráinak pénzügyi témája a „Tudatos pénzkezelés a családban – Családi költségvetés, vállalkozói témája pedig az „InnoVÁL (L) – Vállalkozz okosan! lesz.

Iskolánkban ez a rendezvény online formában fog megvalósulni a járványügyi helyzet miatt. Osztályfőnöki órákon kisfilmek és prezentációk segítségével megismerkednek a tanulók a családok költségvetésének elkészítésével, háztartások kiadásainak szerkezetével.

Pénzügyi és vállalkozási ismereteket tanuló osztályok, több órában foglalkoznak majd a vállalkozások indításával kapcsolatos teendőkkel, vállalkozási formák megismerésével.

A program keretében egy kvíz is kikerül majd a honlapra. A helyes megoldásokat beküldők között ajándékcsomag kerül kisorsolásra.

Új szakmaszerzés lehetősége

Jön a 2021-2022-es tanévünk!
Szerezz több információt képzéseinkről, iskolánkról az alábbi közösségi oldalakon!
 • BSZC Csiha facebook
 • Berettyóújfalui SzC facebook

 • Szakmaismertető videók
  palyaorientacio.munka.hu/szulok/film
  Tagozatkódok

  Új szakképzési formák

  Ezek is mi vagyunk